Preskocit navigáciu

MDD bezpečnostných a záchranných zložiek


MDD bezpečnostných a záchranných zložiek

Dňa 3. júna 2015, pri príležitosti Medzinárodného dňa detí, ženijný prápor a mesto Sereď opäť zorganizovali pre takmer 1000 detí  materských a základných škôl  zo Serede a okolitých obcí na cvičisku Váh „Deň bezpečnostných a záchranných zložiek“. Na spolupráci sa podieľali aj príslušníci ostatných bezpečnostných a záchranných zložiek - Mestská polícia Sereď, príslušníci OO PZ Sereď, OR PZ Galanta, ODI Galanta, príslušníci Poriečneho oddelenia PZ  Bratislava a HaZZ Sereď.

Bohatý program začal ráno o ôsmej hodine na posádkovom cvičisku Váh spustením pontónov na vodnú hladinu a ďalej pozostával z dynamických ukážok sebaobrany, streľby zo samopalu s cvičnou muníciou a jazdy na technike. Najväčšou atrakciou pre deti všetkých kategórií boli jazdy a plavby na obojživelnom transportéri PTS-10. Kolegovia z policajného zboru predviedli deťom zadržanie páchateľa unikajúcom vo vozidle a príslušníci HaZZ predviedli svoje remeslo rýchlym zásahom uhasenia horiaceho vozidla.

V závere podujatia sa prítomní, plní zážitkov, občerstvili aj na tele - vychýreným vojenským gulášom. 


MDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiekMDD bezpečnostných a záchranných zložiek

Autor: npor. Mgr. Jana Slezáková - Dátum: 05.06.2015
Čítanosť: 5522
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share