Preskocit navigáciu

Deň bezpečnostných a záchranných zložiek na cvičisku Váh


Deň bezpečnostných a záchranných zložiek na cvičisku Váh

Ženijný prápor Sereď v spolupráci s mestom Sereď, OR PZ Galanta,  HaZZ Sereď a Mestskou políciou Sereď usporiadali dňa 1. júna deň bezpečnostných a záchranných zložiek. Aktivita sa konala pri príležitosti osláv Medzinárodného dňa detí na cvičisku Váh.

Príslušníci ženijného práporu predviedli dynamickú ukážku stavby pontónového mosta, divákom predstavili ukážky cvičnej ženijnej munície a prácu mínera s mínohľadačkou. Veľký úspech mali aj ukážky práporného obväziska, ktoré predviedlo návod pre poskytovanie prvej pomoci v poli.

Nielen žiaci ale aj dospelí si mohli prezrieť ukážky výstroja a výzbroje používanej príslušníkmi OS SR, prehliadky techniky Mestskej polície Sereď, ODI Galanta, HaZZ Sereď a Galanta a Poriečneho oddelenia z Bratislavy. Pripravené boli prehliadky práce kynológov z OR PZ Galanta z odboru poriadkovej polície a poslušnosti psov, zásah hasičov i práca s policajnými koňmi.

 


Medzinárodný deň bezpečnostných a záchranných zložiek na cvičisku VáhMedzinárodný deň bezpečnostných a záchranných zložiek na cvičisku VáhMedzinárodný deň bezpečnostných a záchranných zložiek na cvičisku VáhMedzinárodný deň bezpečnostných a záchranných zložiek na cvičisku VáhMedzinárodný deň bezpečnostných a záchranných zložiek na cvičisku VáhMedzinárodný deň bezpečnostných a záchranných zložiek na cvičisku VáhMedzinárodný deň bezpečnostných a záchranných zložiek na cvičisku Váh

Autor: žpr , Foto: žpr - Dátum: 05.06.2017
Čítanosť: 4647
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share