Preskocit navigáciu

Ženijný prápor navštívili pridelenci obrany Nemecka a Holandska


Ženijný prápor navštívili pridelenci obrany Nemecka a Holandska
             Delegáciapridelencov obrany Nemecka a Holandska akreditovaných v Slovenskej republike navštívila 2. októbra ženijný prápor Pozemných síl OS SR v Seredi.
Podplukovník Lars Ukerwitz a podplukovník Arthur Berlinger sa zaujímali o štruktúru a činnosť ženijného práporu, ktoré im predstavil veliteľ práporu podplukovník Ľubomír Mrváň. V Sieni tradícií ženisti pridelencom predstavili materiál na výuku proti improvizovaným výbušným prostriedkom. Pre hostí pripravili príslušníci práporu aj statické a dynamické ukážky techniky, ktorý má ženijný prápor vo svojej výzbroji.
            Zahraniční hostia na záver návštevy konštatovali, že v budúcnosti vidia oblasti spolupráce nemeckých a holandských ženistov s príslušníkmi seredského ženijného práporu. Príslušníkom práporu zároveň popriali veľa úspechov pri plnení úloh v prospech Slovenskej republiky v systéme kolektívnej obrany NATO.
 

Pridelenci z Holanska a NemeckaPridelenci z Holanska a NemeckaPridelenci z Holanska a NemeckaPridelenci z Holanska a NemeckaPridelenci z Holanska a NemeckaPridelenci z Holanska a NemeckaPridelenci z Holanska a NemeckaPridelenci z Holanska a Nemecka

Autor: npor. Mgr. Jana SLEZÁKOVÁ , Foto: npor. Mgr. Jana SLEZÁKOVÁ - Dátum: 02.10.2013
Čítanosť: 8472
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share