Preskocit navigáciu

Odmenenie najlepších ženistov


Odmenenie najlepších ženistov

V priestoroch Ženijného práporu Sereď sa 18. novembra uskutočnil slávnostný nástup pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciu, počas ktorého veliteľ ženijného práporu podplukovník Jozef Kasl odmenil najlepších príslušníkov ženijného práporu za výcvikový rok 2019.

Po prečítaní disciplinárnych rozkazov bol odmenený rotmajster Martin Kabát, ktorý bol komisiou ženijného práporu vyhodnotený, ako najlepší poddôstojník ženijného práporu pre výcvikový rok 2019, slobodník Ladislav Šnek, ktorý bol komisiou vyhodnotený, ako najlepší vojak mužstva ženijného práporu pre výcvikový rok 2019. Rovnako veliteľ práporu odmenil aj slobodníčku Ninu Krakovú, ktorá dosiahla najlepšie výsledky v ročnom preskúšaní z pohybovej výkonnosti v kategórii žien - 256 bodov a slobodníka Michala Spáčila, ktorý dosiahol najlepšie výsledky v kategórii mužov - 267 bodov.

Odmenení boli aj ďalší profesionálni vojaci a zamestnanci ženijného práporu, ktorí svojou iniciatívou, zodpovedným prístupom a dôsledným plnením úloh výnimočne reprezentovali ženijný prápor vo výcvikovom roku 2019.


Odmenenie najlepších ženistovOdmenenie najlepších ženistovOdmenenie najlepších ženistov

Autor: žpr , Foto: žpr - Dátum: 19.11.2019
Čítanosť: 3874
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share