Preskocit navigáciu

Silvestrovský charitatívny beh ženistov a priateľov športu


Silvestrovský charitatívny beh ženistov a priateľov športu  

Dňa 31. decembra 2014 sa v mestskom parku v Seredi príslušníci ženijného práporu, spoločne s občanmi mesta Sereď a okolia, zúčastnili silvestrovského charitatívneho behu ženistov a priateľov športu. Beh odštartoval veliteľ ženijného práporu pplk. Dalibor Jelínek a primátor mesta Sereď Ing. Martin Tomčányi.

Účastníci behu absolvovali spoločne jedno povinné kolo v nádhernom prostredí. Tí vytrvalejší pokračovali po vybudovanej trase po hrádzi, v smere na Horný Čepeň a späť. Po dobehnutí do cieľa väčšina bežcov ocenila, že sa v mrazivom počasí mohla ohriať pri teplom čaji, za ktorí mohli poďakovať ako mestu, tak aj príslušníkom hospodárskeho družstva žpr. Hlavnou myšlienkou behu bola podpora detí na základných školách v oblasti telesnej výchovy a športu a poukázanie na zdravší spôsob života a dôležitosť fyzických aktivít v ich živote. Finančné prostriedky z dobrovoľnej zbierky budú rovnomerne rozdelené medzi základné školy a budú použité na nákup športového materiálu. Veľká vďaka patrí každému, ako vojakom, tak občanom, ktorí beh podporili a podieľali sa na jeho uskutočnení.

Viac fotografií je k dispozícií aj na www.seredonline.sk


Silvestrovský charitatívny beh ženistov a priateľov športuSilvestrovský charitatívny beh ženistov a priateľov športuSilvestrovský charitatívny beh ženistov a priateľov športu

Autor: šbnrtm. Peter Blaho - Dátum: 31.12.2014
Čítanosť: 6324
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share