Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Rakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obrany


Rakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obrany

Fakt, že príslušníci protilietadlovej raketovej brigády Nitra, tzv. "rakeáci", majú dôkladne osvojené bojové zručnosti pri zachovaní suverenity a obrany vzdušného priestoru už niekožkokrát potvrdili svojimi výsledkami bojových strelieb PVO (protivzdušnej obrany).

Rakeáci však nezaostávajú ani vo svojich „pozemných“ zručnostiach. Nadobudnuté poznatky v oblasti základných bojových zručností jednotlivca a malej skupiny preukazujú aj pri plnení úloh v čase mimoriadnej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19. Plnenie asistenčných úloh v prospech policajného zboru SR s ciežom zabráni šíreniu vírusu si vyžaduje nepodceni žiadnu oblas prípravy a podpori flexibilitu a všestrannos profesionálnych vojakov. Motto prípravy „ažko na cvičisku, žahko na bojisku“ eliminuje akékožvek zlyhanie v nečakaných situáciách. Rakeáci sa tak aktívne zapájajú do boja s neviditežným nepriatežom - COVID-19.


Rakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obranyRakeáci sa predstavili novému vedeniu rezortu obrany

Autor: plrb , Foto: rtm. Jozef Járek - Dátum: 29.05.2020
Čítanos: 3348
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share