Preskocit navigáciu

Návšteva štátneho tajomník MO SR v posádke Rožňava


Návšteva štátneho tajomník MO SR v posádke Rožňava

Dňa 7. júna 2022 navštívil štátny tajomník ministra obrany SR Marian Majer 103. prápor radiačnej, chemickej a biologickej ochrany a 54. raketometný oddiel v posádke Rožňava.

Štátny tajomník začal návštevu informačnými brífingami oboch útvarov, kde velitelia informovali o aktuálnom personálnom obsadení, o splnených a plánovaných úlohách, o výcviku, stave techniky a materiálu vrátane potrieb vojakov ako aj o stave infraštruktúry v posádke Rožňava.

Po jednotlivých brífingoch si štátny tajomník ministra obrany SR Marian Majer spolu s veliteľmi prešiel priestory  jednotiek 103. prrchbo a 54. rmo. Na záver svojej návštevy, štátny tajomník zápisom do kroník obidvoch útvarov poďakoval za vynikajúcu prácu a zaželal veľa dobrých rozhodnutí  do budúcnosti.


Návšteva štátneho tajomník MO SR v posádke RožňavaNávšteva štátneho tajomník MO SR v posádke RožňavaNávšteva štátneho tajomník MO SR v posádke RožňavaNávšteva štátneho tajomník MO SR v posádke RožňavaNávšteva štátneho tajomník MO SR v posádke Rožňava

Autor: 103.prrchbo , Foto: 103.prrchbo - Dátum: 09.06.2022
Čítanosť: 1952
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share